God sæsonstart 2019/20

24. september 2019

Sæsonen 19/20 er kommet godt fra start i Vejle Håndboldklub
Vi har fået en rigtig god og dejlig start på sæsonen 2019/20 for såvel “gamle” som massevis af nye Vejle HK’ere.
En spændende sæson hvor vi igen i år har hold helt fra Trille Trolle til 2. division, så der er også i sæsonen 2019/20 mulighed for at få nogle forrygende oplevelser på og udenfor banen. Det nye tiltag i denne sæson er Five A side håndbold, hvor vi håber at få stor tilslutning. Læs mere om five-a-side håndbold her - og kom og prøv det tirsdage kl. 19.30 i DGI Huset, Hal B.

Allerede nu har flere hold haft gode oplevelser - håndboldmæssigt såvel som socialt - og vi glæder os til mange mange flere i løbet af sæsonen. 

Du kan finde mere information om alle hold og træningstider under vejlehk.dk/hold/


Generalforsamling den 14. august i DGI huset
Den 14. august var den årlige generalforsamling i Vejle HK, som foregik i DGI huset. Der kunne formand Dorte Schønning berette, at klubbens regnskab kom ud med et overskud, og at Vejle HK er en sund klub, som nu er den største i kreds 8. Endvidere informerede Dorte, at hun går af som formand i Vejle HK, da hun sammen med sin familie flytter til Århus i løbet af efteråret. Bestyrelsen har i den forbindelse drøftet hvad fremtiden skal bringe for bestyrelsen i Vejle Håndboldklub. Opfordringen er, at klubben kigger på opbygningen af bestyrelsen, og der vil i de næste måneder arbejdes på at finde en ny formand og lave oplæg til et nyt set up. Der vil i den forbindelse blive indkaldt til et ekstra ordinært generalforsamling i efteråret.

Indtil da består bestyrelsen stadig af fem medlemmer samt to suppleanter, så bestyrelsen fremadrettet består af 

  • Kenneth Pretzmann Bøgelund, valgt som nyt bestyrelsesmedlem
  • Dorte Schønning
  • Peter Thomsen
  • Pernille Lysholm
  • Lisbeth Selimann Rasmussen

 

  • Kent Pretzmann, udtrådt af bestyrelsen, valgt som suppleant
  • Pia Andreasen Jensen, ny valgt suppleant

 

Øvrige informationer om bestyrelses medlemmer kan ses på vejlehk.dk/info/organisation/bestyrelsen/

 

Vejle Cup den 14. og 15. september
Den 14. og 15. september afholdte vi endnu en gang seniorstævne i Vejle Håndboldklub i form af Vejle Cup. Både dette stævne og vores Påske Cup er en meget vigtig del af, at vi har en sund klubøkonomi, hvilket kommer alle medlemmer i klubben til gode - både hos børn, ungdom og senior.

Derfor er det også vigtigt at så mange frivillige hænder bakker op til disse arrangementer. Stor tak til alle, som hjælper og en opfordring til at give en hånd med - et par timer gør en stor, stor forskel. Jo flere hænder der til at hjælpe, jo nemmere bliver det for alle. Så tænk at den tid du giver, er en investering i din klub, som så gerne ville kunne give noget tilbage til dig eller dit barn.

På gensyn i hallerne!


Gå tilbage til nyhedsoversigten