Veloverstået Super Cup

15. september 2016

Vejle HK var i tirdags medarrangør af årets Super Cup, hvor vinderen af sidste sæsons pokalvindere møder de danske mester. På damesiden mødte FC Midtjylland mestrene fra Esbjerg og på herresiden var det et opgør mellem HC Midtjylland og Bjerringbro-Silkeborg.

Men for Vejle HK var det mere en bare to håndboldkampe, det var en håndbolddag for klubbens nuværende medlemmer og måske nye medlemmer og byen. Klubbens unge trænere stod om eftermiddagen for et super arrangement, hvor børn og unge fra Vejle fik muligheden for at prøve kræfter med håndboldspillet, og med en masse sjove aktiviteter.

Klubbens U10 og U12 hold var med på banen til indløb med holdene, hvor der både var høj musik, ild og lysshow. En stor oplevelse for alle. Til indløbene var Vejles øvrige klubber også med på banen, så stor tak til Vinding SF, Hover og Søndermarken for at bakke op om arrangementet.

Spektrum, som er den nye sportshal i DGI Huset, var rammen om kampene, og det var første gang den skulle bruges til at spille en håndboldkamp – og det egnede den sig godt til! Tak til DGI Huset for at bidrage til denne store håndbolddag.

Håndboldspillet på banen bar præg af det tidlige tidspunkt på sæsonen, så det var ikke prangende spil fra holdene, men der blev kæmpet bravt om Super Cup-titlen, og fedt at se de store stjerner i aktion i Vejle.

Se billeder fra dagen her.


Gå tilbage til nyhedsoversigten