Torkild Badens mindepokal 2018

15. april 2018

Torkild Badens Mindepokal er indstiftet til minde om Torkild Baden og er en evigt vandrende pokal, som tildeles for ét år af gangen til en af Vejle Håndbolds ledere, der i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats for klubben.
Ved årets afslutningsfest var det tid til uddelingen, og klubbens formand, Dorte Schønning har inden festen modtaget følgende indstilling, der blev præsenteret ved prisuddelingen:

"Vejle håndbold klub er super priviligeret i at have en så stor ildsjæl i klubben.
Personen har igennem mange år været en dedikeret leder som bestyrelsesmedlem, mentor opstarter og attraktiv forælder. Vedkommende har brugt en stor del af sin fritid på at skabe en velfungerende klub, hvor både de sociale aktiviteter og det sportslige fungerer, så både børn, unge og forældre har lyst til at komme.

Personen har taget børneholdene vigtig, og prioriteret dem lige så højt som senior, så hver enkel spiller føler sig som stjerne.
Samtidig har hun været med til at tage nogle af de nye unge mennesker under hendes vinger, så de kunne kigge lidt i den verden der hedder at være træner og have et ansvar.

Man kan kun være fuld af respekt for det hun gør.

Derfor mener jeg at hun fuldt ud har fortjent denne mindepokal, og derved en skulderklap for det store stykke arbejde hun gør for Vejle håndbold."

Dorte fortsatte med en personlig hilsen til prismodtageren:
"Og jeg kan kun tilslutte mig indstillingen fuldt ud. Hvis ikke alle har regnet ud hvem det er, så hedder modtageren af Torkild Badens mindepokal 2018 Mette Torp.", mens alle festdeltagere begejstrede klappede Mette til "podiet. 

"Mette, jeg har arbejdet sammen med dig i mange år. Vi var den hårde nitte, der lukkede vores 1. div hold, da vi fandt ud af, at hvis vi ikke gjorde det, så var det hele klubbens eksistens, der røg. 
Det var en hård men også fantastisk tid, hvor du kæmpede med næb og klør for at få det til at lykkes. Og det var fantastisk at arbejde sammen med dig i opbygningen af en ny håndboldklub. Du er så dedikeret i det du gør. Du er også foreningspige med stort F. De værdier, der ligger i at være en del af en forening, kæmper du for at give videre til dine mange unge hjælpetrænere. Du er super god til at skaffe hjælpetrænere til alle børneholdene og inddrage dem, så de får et træneransvar.
Der er ingen tvivl om, at dit hjerte banker for børnene. Det er ikke mindst din entusiasme og dine spændende tiltag i børneafdelingen, der gjorde, at vi blev årets kreds 8 børne håndboldklub.

Mette, tak for den kæmpe ildsjæl du er for Vejle Håndbold klub. Du er et kæmpe aktiv for klubben. Stort tillykke med prisen!"

Et stort tillykke og en KÆMPE tak til Mette Torp fra hele Vejle HK


Gå tilbage til nyhedsoversigten