Vejle HK er kåret som Årets Håndboldforening 2022

15. december 2022

Det er med stor stolthed, at vi i Vejle Håndbold Klub har modtaget prisen som ”Årets Håndboldforening 2022”. En pris der gives for at skabe enestående rammer til fastholdelse og rekruttering af frivillige.

Betina Lyng Bjerre, Formand for Bredde- og Udviklingsudvalget i DHF, sætter i sin tale ord på de væsentligste grunde til at VHK modtager denne pris. ”Velfungerende klub”, ”Ståsted i forhold til jeres værdier”. DHF har bemærket vores indsats på ”træning på tværs” og vores grundpille; i VHK hjælper vi hinanden. ”I søger og bruger ny viden aktivt i jeres forening”.

Vi er stolte og utrolig glade for denne pris. Tusind tak til DHF for anerkendelsen og tak til TRESS for gaven. Vi løfter i flok med det ene mål at skabe en fantastisk håndboldklub, som kan give mange gode oplevelser til vores medlemmer.

Størstedelen af Vejle Håndbold Klubs bestyrelse var til stede, da Betina Lyng Bjerre (tv.) og og Carsten Glejbjerg (th.) overrakte prisen på vegne af DHF og Tress Sport og Leg.

 

 

Læs artikel fra Dansk Håndbold Forbund

Vejle Håndbold Klub er Årets Håndboldforening 2022

Skrevet af Camilla Bøilerehauge
14. dec 2022Kl. 16:54

Håndboldklubben i det sydjyske vinder prisen for deres ekstraordinære indsats over for deres frivillige, som skaber fantastiske håndboldoplevelser for mere end 500 medlemmer.

Tirsdag den 13. december 2022 er nok en dag, som bestyrelsen i Vejle Håndbold Klub sent vil glemme. Det, der skulle have været et helt almindeligt bestyrelsesmøde, blev pludselig afbrudt af repræsentanter fra Dansk Håndbold Forbund, der kunne fortælle, at klubben er kåret som Årets Håndboldforening 2022.

- Vi er sindssygt stolte over kåringen og anerkendelsen af vores måde at drive frivillighed på. Det viser jo, at vi gør noget rigtigt og har en god strategi med at dele opgaverne op i mindre stykker og dele dem ud på flere hænder. Det er helt klart en cadeau til alle vores folk i klubben, siger Lotte Damkjær, formand i Vejle Håndbold Klub.

Fokus på frivillighed
Prisen for Årets Håndboldforening uddeles hvert år med et nyt tema som fokusområde hos den jury, der står for kåringen. I år har temaet været frivillighed. Derfor har Dansk Håndbold Forbund været på udkig efter håndboldforeninger, der gør en ekstra indsats for at skabe motiverende og langtidsholdbare rammer for trænere, ledere og alle andre slags frivillige.

- Vejle Håndbold Klub er Årets Håndboldforening, fordi de formår at gøre det overskueligt at være frivillig, og fordi de anerkender, at alle opgaver – store som små – er lige betydningsfulde for foreningen. Vejle er også gode til at opsøge ny viden og bruge den aktivt, så deres frivillige føler sig klædt på til at skabe sunde og udviklende træningsmiljøer, siger Betina Lyng Bjerre, formand for Bredde- og Udviklingsudvalget i Dansk Håndbold Forbund.  

Store oplevelser og gaver i sigte
Med prisen følger et gavekort på 20.000 kr. til Tress Sport og Leg, så klubbens lager af håndboldmaterialer kan få en fornem opgradering. Derudover inviterer Dansk Håndbold Forbund også Vejle Håndbold Klub til Håndboldherrernes landskamp i Royal Arena den 7. januar, hvor klubben vil blive hyldet for deres store indsats for de frivillige.

Se video af Vejle Håndbold Klub, der bliver overrasket med prisen,Dansk Håndbold Forbunds Instagram.


Gå tilbage til nyhedsoversigten