Sikke en håndboldfest!

06. januar 2019

DHF og DGI/Bevæg dig for livet's nye nationale tiltag Håndboldens Dag blev afholdt for første gang den 5. januar 2019 - og Vejle Håndbold Klub var med til at fyre op under "motion for alle" med en herlig dag i DGI Huset, Vejle.

Vi havde tre baner i gang i Hal 4 med Trille Trolle håndbold for de aller yngste, masser af sjov børnehåndbold for U6 - U8 - U10 og ikke mindst gang i kampene for ungdomsspillere og seniorer med det nye koncept Five-a-side håndbold på kortbane. 

Vi er så glade for og taknemmelige over, at så mange - både nye, håndboldinteresserede og nuværende medlemmer af Vejle Håndbold Klub - mødte op for at være med til at lege, spille håndbold, dyste finter og fartmåler og ikke mindst hygge sig sammen med hele familien. Vi talte ikke deltagerne, men alle aktiviteter var rigtig flot besøgt og i gang under hele arrangementet - vores bedste bud er mere end 170 deltagere - heriblandt mange nye, så vi håber at kunne byde velkommen til endnu flere håndboldglade mennesker i løbet af sæsonen. 

Tusind tak til alle, som lagde vejen forbi for at lege, spille håndbold og hygge! Tak til trænere og spillere fra Vejle Håndbold Klub, som deltog med stort engagement

En stor tak skal også lyd til alle frivillige, der har været med til at planlægge, gøre klar, holde alle aktiviteter i gang, sælge klubtøj og rydde op Arrangementet havde ikke kunnet lade sig gøre uden jer!

Tak til Morten Bennetsen (mbfotografi.dk) for herlige billeder: https://www.facebook.com/media/set/…
- og den dejlige stemningsvideo med alle stjernerne fra Håndboldens Dag 2019 i Vejle - i alt fra Trille Trolle til børnehåndbold og Five-a-side: https://www.facebook.com/vejlehk/videos/979222488950463/

Lad os gøre det igen i 2020... 


Gå tilbage til nyhedsoversigten