Spændende sæson for U15 drenge i Vejle HK

13. april 2021

I sæsonen 20/21 var der 30 spillere i årgangen, som har haft et godt trænings- og socialt fællesskab. Alle byder ind med deres kompetencer, og alle får samme kvalificerede træning med lige muligheder. Det er et setup, der indeholder håndboldtræning og fysisk træning på et højt niveau, og med den rette indstilling er der rig mulighed for en god håndboldmæssig udvikling.

 

Håbet er, at vi også bliver ca. 30 spillere til den kommende sæson, hvor målet er kontinuerlig udvikling og glæden ved håndboldspillet. Sidst klubben havde samlet årgang 2006-2007 var der to hold, men siden da er der kommet flere spillere til, og derfor er håbet, at vi med tre hold, kan give alle spillerne det bedst mulige udgangspunkt for at dygtiggøre sig og få mange gode oplevelser med håndbolden.

 

Alle træner sammen, og alle dem der vil, har mulighed for at deltage i alle træningspas. Dette giver et rigtig godt sammenhold, hvor der er respekt for alle. 

 

Til sæsonen 21/22 er der stor kontinuitet i trænerteamet, da Kim Torp Petersen og Tommy Kristiansen fortsætter med årgangen, mens Frank Andreasen rykker op med de ældste og skal bruge sine kræfter på U17 årgangen. 

 

Tommy og Kim har fulgt årgang 2006 i en årrække efterhånden, og glæder sig begge til den kommende sæson. “Drengene har været i en rivende udvikling de senere år, og nu skal vi fortsætte dette, og se hvordan vi klarer os i forhold til de andre klubber i området. Vi har lagt stor vægt på de håndboldmæssige kompetencer i træningen, og det bliver spændende at se denne udvikling i den kommende sæson” udtaler Kim Torp. 

 

Tommy tilføjer “Med den træningsiver og det sammenhold der er i gruppen bliver det interessant at følge udviklingen hos den enkelte og det sat sammen med den fysiske udvikling vi ser gennem styrke- og fysisk træning kan det blive en rigtig sjov sæson.” 

 

Tommy og Kim har mange års erfaring med håndboldtræningen, og er til dagligt begge efterskolelærere. Vi glæder os meget til at følge holdet og dets udvikling den kommende sæson.

 

Vejle HK


Gå tilbage til nyhedsoversigten