Træningskampe for U14 pigerne

29. maj 2018

U14 pigerne var inviteret til Fredericia med 3 hold, for at spille 3 træningskampe mod rivalerne. Der har hen over sommeren været omkring 45 piger til træning, hvor der er kommet en masse nye til, og de er alle blevet taget godt imod af de piger der allerede spillede i klubben. Vi tog 34 afsted til Fredericia, og var alle spændte på at se hvordan aftenen skulle komme til at forløbe. 

Referat af de 3 kampe: 

Hold 3:
Kampen gik rigtig fint, og der er god grobund til, at pigerne kan lære en masse, kunne vi se i kampen, men der er ingen tvivl om at de kan spille håndbold, og at vi helt sikkert får et rigtig fint hold.

Vejle pigerne var ikke på noget tidspunkt bagud, og pigerne spillede allerede fint sammen både i forsvar og angreb. Nu skal vi hjem i hallen og arbejde, så vi kan fortsætte med at spille gode kampe:-)

Kampen endte 8-11 (Sejr til Vejle)

Hold 1:
Tirsdag blev en rigtigt spændende aften, da første kamp med en ny trup skulle spilles. Vi har en masse piger med gode håndboldevner, men eftersom vi kun har trænet sammen i lidt over 1 måned, var jeg spændt på at se, hvor meget vi mangler, for at kunne være med mod de hold, der er spillet godt sammen. Det havde vi muligheden for at se da vi mødte Fredericias hold 1, hvilket blev en meget positiv oplevelse. 
Pigerne kæmpede det bedste de har lært, viste en masse holdånd og lignede ikke nogle der spillede deres første kamp sammen. Alle kom ind og bidrog under kampen, og fik taget en del af ansvaret hvilket resulterede i at alle markspillere fik scoret. Forsvaret stod solidt, og pigerne fik undervejs rettet de fejl og miskommunikationer der opstod. De 2 målvogtere stod begge godt, og tog det meste af det der slap igennem et hårdt spillende forsvar. Alt i alt en fremragende kamp, som Vejle kunne trække sig sejers-rigt fra med scoren 18-25, og endnu vigtigere med højt humør efter kampen!  
Mange positive takter, men det kræver fortsat en kæmpe arbejdsindsats for at vi kan komme dertil hvor vi gerne vil være. 

Hold 2
Vores startopstilling bestod af de spillere som havde spillet samme sidste sæson. Dette var for at minimere de fejl, der kan opstå i en ny bagkæde. Det gav pote, og vi kom godt i gang og kom foran 1-4 efter 7 min. Vi spillede med et højt tempo, som gav gode chancer og ved halvleg stod der 2-7. Efter halvlegen prøvede Fredericia med et offensivt forsvar, men det løste vi godt med mange gode én mod én aktioner som gav både straffe og mål. Kampen sluttede 4-12 til Vejle. Alt i alt er jeg meget tilfreds med der, hvor vi er nu. Vi havde meget få fejlafleveringer og kunne holde et hurtigt pres, med få stationer i anden bølge. At vores forsvar og keeper kun tillader 1 mål hvert 10 min. lover godt for sæsonen

 Vi er super positiver over de 3 kampe som vi har spillet, og glæder os til at arbejde videre med pigerne.

 Tak til dem som var i hallen :-)

 Trænerteamet omkring U14 Pigerne i Vejle HK

Line Ejgaard, Simon Færgemann og Morten Mathiesen


Gå tilbage til nyhedsoversigten