Vejle Håndbold Klub styrker samarbejdet med CAMPUS Vejle Sportscollege

07. juni 2019

CAMPUS Vejle Sportscollege og Vejle Håndbold Klub har netop forlænget samarbejds-aftalen frem til 2021. Formålet med samarbejdet er, at ungdomsspillere i årgangene U17 og U19 kan tage en uddannelse på CAMPUS Vejle Sportscollege og samtidig udvikle deres talenter som håndboldspiller, i en hverdag præget af høj faglig kvalitet, både hvad angår undervisningen og håndboldtræningen.

I forbindelse med samarbejdet er der for den kommende sæson tilknyttet et særdeles stærkt trænerteam, og Lars Hedegaard fra Vejle Håndbold Klub sportsudvalg udtaler:

"Vi er enormt stolte af, at vi som klub har kunnet fastholde - og tiltrække så store trænerkapaciteter. Vi har de sidste to år set en positivt stigende udvikling af vores U18 årgang, som i samme periode er gået fra, at vi ingen U18 spillere havde, til nu at have to hold med næsten 30 spillere. Denne positive udvikling ønsker vi at fortsætte for de kommende U17 og U19 årgange samt Senior afdelingen."

Om samarbejdet mellem CAMPUS Vejle Sportscollege og Vejle Håndbold Klub tilføjer Lars Hedegaard endvidere:

"Det er virkelig glædeligt at se den positive udvikling, vi som håndboldklub gennemgår og for os er det helt naturligt, at vi i samarbejde med CAMPUS Vejle Sportscollege nu satser på at implementere både U17 piger og drenge i vores samarbejde.

Vi er som sagt lykkes med at tiltrække nogle meget kompetente trænere og vil den vej igennem gøre vort træningsmiljø endnu bedre, til gavn for den enkelte spillers udvikling. Vi meget overbeviste om, at vi for de kommende sæsoner har sammensat et meget kompetent trænerteam.

Vores helt store mål på sigt er at føre Vejle tilbage som en fast bestanddel af divisions håndbolden i trekantområdet. Hertil vil vi i høj grad bruge egne talenter, og vi mener, at vi gennem samarbejde med CAMPUS Vejle Sportscollege har lagt grundstenen til at kunne realisere vores mål."

For de kommende U17 drenge vil det være Rasmus Glad Vandbæk, der er cheftræner og ved hans side Kenneth Pretzmann. Begge har været et fast team omkring succesen med opbygning af U18 drengene de sidste 2 sæsoner, og de er nu begge klar til at tage fat i en spændende ny sæson med U17 drengene.

Rasmus Glad Vandbæk var sidste sæson Assistenttræner for Aarhus United, senior damer i Ligaen og forsætter i denne sæson som Assistenttræner for Sønderjyske, senior herrer i ligaen. Omkring den kommende sæson udtaler Rasmus Glad Vandbæk:

"Jeg glæder mig meget til at tage hul på U17 sæsonen sammen med Kenneth. Vi har en masse spændende lokale Vejle drenge, som vi virkelig glæder os til at få “Hjem” og bygge videre på, ikke kun som håndboldspillere, men også som hele mennesker. Det bliver en spændende sæson og med det stærke trænerteam, der nu er samlet omkring U17, U19 og Herresenior, er der rigtig gode muligheder for at udvikle sig som spiller. Det bliver en meget spændende, lærerig og sjov sæson vi går i møde."

For U19 drenge bliver det Lasse Andersen, der har det overordnede ansvar. Lasse komme med et spiller CV, der indeholder traditionsklubber som TTH Holstebro og Sønderjyske og Lasse er tillige også noteret for A-landskampe. På sit træner CV har Lasse erfaring fra både Liga- og 1. divisions klubber - på både herre- og damesiden.

Trænerteamet består også af Martin Hastrup, som har ansvaret for U19 2. hold og der arbejdes på at tilknytte endnu en træner til U19 teamet.

Hos herre senior er Kristian Klitgaard cheftræner. Kristian kommer med et imponerende spiller CV, der tæller ligaklubber som Bjerringbro-Silkeborg, Skjern Håndbold, TM Tønder og Odder Håndbold. Kristian udtaler:

"Jeg glæder mig utrolig meget til at tage fat i det her projekt i Vejle Håndbold Klub. Dette er mit første rigtige trænerjob og derfor var det rigtig vigtigt for mig, at jeg havde gode folk omkring mig - og det har jeg i Vejle Håndbold Klub.

Jeg vil som træner kommer til at have stor fokus på at få det bedste ud af det enkelte menneske og fundamentet hertil er på plads ved, at der arbejdes rigtig hårdt på at få en fornuftig ungdomsafdeling op at stå, som - gennem et meget seriøst træningsmiljø - vil sikre en ’rød tråd’ til senior afdelingen.

Jeg håber, at vi inden for en årrække kan have et fornuftigt 2. divisionshold, hvor en stor del af holdet består af lokale unge spillere."


Gå tilbage til nyhedsoversigten