Check ind/ud

For de hold der kommer fredag vil der være åben i Informationen i DGI-huset, forhallen ved hovedindgangen, fra kl. 19.30 - ca. kl. 21.00 for udlevering af billetter, restbetaling, samt henvisning til den skole, hvor i skal overnatte (husk at udfylde indkvarteringsblanketten, som afleveres til indkvarteringsstedet ved ankomst). Blanketten kan printes under fanen "Tilmelding" . Kommer man efter anførte tidspunkt, skal man ringe til Bo Jordansen på mobil 3147 0763 som så vil sørge for indkvartering.

Ved ankomst lørdag sker henvendelse til Informationen i DGI-huset, som åbner kl. 07.30.

Senest søndag klokken 11.00 skal holdene klarmelde de tildelte klasselokaler til vagthavende på skolerne. Lokalerne afleveres i samme stand som de er udleveret, og der er ryddet op. I modsat fald må man påregne at der bliver trukket helt/delvist i det indbetalte depositum.

Godkendes klasselokalerne, vil det indbetalte depositum blive refunderet til klubberne umiddelbart efter stævnet.

 

VIGTIGT- VIGTIGT - VIGTIGT 

Ved Vejle Cup 2021 har vi haft store udfordringer på overnatningsstederne, med klager fra de pågældende skoler om for meget larm og for mange ødelagte ting. Derfor har vi besluttet, at det ikke er tilladt at drikke alkohol på skolerne (og i hallen). Der vil være vagter til stedet for at håndhæve denne beslutning. 

Vi forventer, at klubberne og holdene vil efterleve dette forbud.


Vejle cup 2022 sponsorer